Spelregels in Covid-tijd

Het MéGà Jeugdkoor bestaat momenteel uit 3 groepen: een kids- en juniorafdeling voor jongens en meisjes tussen 6 en 11 jaar, een teens- en plusafdeling voor jongeren en jongvolwassenen tussen 12 en 25 jaar en een adultsafdeling voor volwassenen vanaf 26 jaar tot …
In de jeugdgroep werken we aan stemvorming en zangtechnieken op speelse wijze. We zingen frisse, jeugdige liedjes in meerdere talen en met beginnende meerstemmigheid. Met de jongeren kiezen we dan voor leuke, uitdagende, al dan niet moderne, meerstemmige songs. En met onze volwassenen focussen we ons ten volle op gospelsongs.

WANNEER?

Alle repetities gaan door op zaterdagavond.
Kids en juniors komen samen van 18u tot 18u45
Teens en Plussers komen samen van 19u tot 19u45
àdults komen samen van 20u tot 20u45

We werken dit zangjaar met volle moed aan ons Gospelconcert (1 mei 2021) in de Cultuurfabriek in Sijsele.

De data van ons volledige programma vindt je terug in het rubriekje “kalender”.

WAAR?

De samenzangmomenten gaan door in de tuin van onze dirigente zolang het weer dit toelaat. Bij minder weer komen we samen om te zingen in de kerk van Sijsele.

SPECIALE REGLEMENTEN?

Alle jongens en meisjes minder dan 12 jaar mogen zingen zonder mondmasker en zonder afstand.
Voor iedereen boven de 12 jaar zijn de volgende regels van toepassing:

• indien een afstand van 3m kan gegarandeerd worden, mag gezongen worden zonder mondmasker.
  • indien iedereen op 1 lijn kan staan om te zingen, mag gezongen worden zonder mondmasker op een afstand van 1m50 van elkaar.
  • Indien er geen 3m afstand kan zijn of je kan niet op 1 enkele lijn staan, dan is een mondmasker of gezichtscherm en 1m50 afstand verplicht.

Bij de start van elke repetitie dienen de handen te worden ontsmet of gewassen met water en zeep. Dit ook na elk toiletbezoek.
Na elke repetitie worden gebruikte stoelen en ander materiaal ontsmet.
Het is verplicht om telkens op voorhand door te geven of je al dan niet aanwezig kan zijn.

EN WAT MEER

♫     Wij vragen geen lidgeld, hoewel wij wel een verzekering hebben voor al onze leden.

♫   We zijn lid van “Koor & Stem”

♫  Je mag een flesje water mee brengen om tijdens de repetitie je keel even te smeren indien nodig

♫     Wanneer we optreden dragen wij een vrij te interpreteren uniform:
Kids, Juniors en Teens: een donkerblauwe of zwarte (jeans)broek of rok met daarboven een wit T-shirt/bloes/pull of beest-T-shirt/pull. Hierbij hoort een rood sjaaltje (=kooreigendom).
Plus en àdults: een donkerblauwe jeans of zwarte broek of rok met daarboven een zwart T-shirt/bloes/pull of plus-T-shirt/pull. Ook hier hoort een rood sjaaltje (=kooreigendom) bij. Een uniformstuk kan aangekocht worden aan € 14 voor een topje of T-shirt, € 15 voor een shirt met lange mouwen, € 30 voor een hoodie of pull met rits. Vanaf een 2de aankoop krijg je € 2 korting.

♫     Als lid ontvang je automatisch elke maand een nieuwsbrief in je mailbox met de laatste nieuwtjes en weetjes.

Wil je nog meer informatie of zit je nog met bepaalde vragen? Wil je wel komen maar weet je niet goed hoe die eerste stap te zetten?

Neem gerust contact op met onze dirigente, Sabine op info@megajeugdkoor.be of 0468/27.10.29