Zoekertjes

Bespeel jij een muziekinstrument?

Heb je zin om met je muziekinstrument deel uit te maken van een toffe groep jonge mensen? Wij zijn op zoek naar mensen (leeftijd speelt geen rol) die graag muziek spelen en zich op zaterdagavond af en toe kunnen vrijmaken om ons jeugd- en/of pluskoor te begeleiden.  Onze leden zijn tussen 6 en 28 jaar oud en zingen graag liedjes met pit. Neem gerust contact op met onze koorleidster, Sabine, voor meer info.

Steeds op zoek naar nieuw zangtalent

Bij het jeugdkoor of pluskoor komen zingen, kan altijd. We zijn steeds op zoek naar nieuwe jonge mensen die graag zingen. Je kan vrijblijvend komen proberen. Instappen kan op eender welk moment.
Is zingen echt iets voor jou en ben je tussen 6 en 25 jaar oud? Kom eens langs! Je weet nooit dat je het even leuk vindt als wij.

Was jij ooit lid van het Jeugdkoor in Sijsele?

Elk jaar organiseren we met ons jeugdkoor een optreden of feest. We nodigen hierop alle mensen uit die ooit nog in het (Maria Goretti/MéGà) Jeugdkoor hebben meegezongen.  Was jij ook ooit in het jeugdkoor en was je niet uitgenodigd?  Dan spijt ons dat heel erg.  Stuur als de bliksem je naam, adres, telefoonnummer en email adres  met vermelding “oud-lid jeugdkoor Sijsele” naar info@megajeugdkoor.be en je mag zeker een uitnodiging verwachten voor ons volgende MéGà-event!